Избрани Новини

Ски сезонът в Банско-официално закрит от кмета

По случай закриването на сезон 2013/2014 г в местността „Шилигарника” бяха проведени ски състезания, организирани от Алпийски спортен клуб на ветераните в Банско. В надпреварата взеха участие над 50 състезатели от различни възрастови групи. Събитието бе придружено с музика, хора, смях и настроение.

Кметът на Банско - Георги Икономов, зам.-кметът Сашка Въчкова, председателят на ОбС-Банско Владимир Колчагов и секретарят на общината Александър Рупчин уважиха събитието и участваха в награждаването на победителите.

Зам. председателят на ОбС-Банско, който е и председател на Клуба на ветераните, Михаил Рахов и зам.-кметът Стойчо Баненски показаха своите скиорски умения и записаха участие в състезанията.

Най-възрастният участник Асен Тренчев, на 82 години, финишира успешно и завърши на трето място в своята категория (мъже над 70 год.), на първо място бе Иван Бърдарев, а на второ Иван Хаджипопов.

При ветераните - жени до 50 години на първо място се класира Милена Чакърова, на второ Сашка Бистрина и на трето Гери Ушева.

При мъжете от 50 до 54 год. пръв се класира Ангел Ламбрев, втори Иван Думанов и трети Красимир Рахов.

В категорията мъже над 51 години първо място зае Любен Мехомийски, втори Ивелин Цеков, а трети завърши Георги Атанасов. Това са част от победителите в провелото се състезание.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)