Избрани Новини

Барикадиралият се мъж стреля с газов пистолет

Крими

11-04-2014, 21:14

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Син преби баща си, барикадира се в дома си с оръжие

Барикадиралият се в дома си в село Черниче Васил Митков, стреля с газов пистолет, съобщава БГНЕС.

Към 20:30 часа 40-годишният мъж произведе един изстрел със законно притежавания от него газов пистолет. При изстрела спецполицаите, които стоят пред къщата му, прикрити зад железни препятствия и психоложката от МВР, залегнаха.

Васил Митков е в кухнята на къщата, на прозорците има спуснати щори. През няколко минути той ги повдига и поглежда към улицата, която е неосветена. Пред къщата е и бус на специализиран отряд на полицията. На място е още шефът на Криминална полиция към ОД на МВР. Полицаите обмислят тактика за извеждане на мъжа. Очаква се да пристигне спецотряд от София.

Психично болният мъж се барикадира в дома си, след като преби баща си.

Около 16.45 часа от село Черниче на телефон 112 беше подаден сигнал от съсед, че 40-годишният Васил Митков, който е с психично отклонения, бие баща си. На място пристигнаха три патрулки и линейка.

Майката на Митков, придружена от джи пи-то на селото, бе качена в полицейска кола. Баща му Кирил беше отведен с линейка на спешна помощ за Симитли след нанесения побой. Той бе настанен в болница без сериозни наранявания.

Васил има две дъщери, които заедно с майка им, бяха изведени от къщата и заведени в съседното село Крупник. Мъжът не е излизал от две години от дома си. Не контактува с никой, казаха запознати със случая.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)