Избрани Новини

За евроизборите!Чужденците с краен срок до днес

До днес е срокът, в който трябва да декларират участието си във вота граждани на друга държава -  членка на ЕС, които отговарят на условията и желаят да бъдат вписани в избирателен списък в община Симитли.
Избиратели, чиито постоянен адрес и настоящ адрес са в различни населени места, може да бъдат вписани в избирателните списъци по настоящ адрес като подадат искането си до 10 май включително, саморъчно подписано и подадено до кмета.
Избиратели с трайни увреждания, които желаят да гласуват с подвижна избирателна кутия, трябва да съобщят това до 4 май. Заявлението им трябва да е саморъчно подписано и внесено в общинска администрация или изпратено по пощата / факс / до кмета на община Симитли, като се приложи и копие от документ ТЕЛК/НЕЛК и се посочват имената на избирателя, ЕГН, постоянен адрес ( или настоящ адрес, когато е направено искане за гласуване по настоящ адрес )
Декларация за издаване на удостоверение за гласуване на друго място може да подаде само кандидат за член на Европейския парламент, член на ЦИК, член на РИК и наблюдател.
Удостоверенията се издават до 10.05.2014г.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)