Избрани Новини

Шарен базар в центъра на Сандански

Животът

15-04-2014, 22:00

Снимка:

община Сандански

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сандански в търсене на най-значимите 85 обекта в града

И в Сандански чистят на 26 април

Община Сандански организира великденска изложба, сътворена от малчугани от всички детски градини, ученици от училищата и неправителствени организации.

Благотворителния шарен базар бе разположен в централната градска част на Сандански пред Дома на културата и всеки преминаващ имаше възможност да си закупи изкусно изработени яйца, картички, зайчета, великденски дръвчета и др. Всички събрани средства ще бъдат оползотворени за подкрепата на талантливи деца от община Сандански.

Мероприятието, което събра малки и големи от целия град е част от празничната програма на община Сандански по повод Празника на града на 24 април 2014 г. Специално за откриване на изложбата бяха поканени талантливите Вокална група „Звънче” и Общински танцов ансамбъл „Празник” които създадоха празнична атмосфера дни преди Великден и Празника на града. Заместник кметовете на община Сандански Мария Чинкова и Младен Тимчев посетиха изложбата и също си закупиха от великденските ръчно изработени предмети като споделиха, че са възхитени от красивите и майсторски изработени яйца, картички, зайчета и фигури.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов