Избрани Новини

Още 1 400 лева към надеждата за Боби

И лошото време не успя да попречи на каузата „Да помогнем на Боби”. Под знака на благотворителността и надеждата за младото момче от село Крупник, което страда от остра бъбречна недостатъчност, вчера в изложбената зала на читалището в Симитли бе открита традиционната великденска изложба – базар, в която участват с красиви великденски яйца и украса най – малките жители на града, подпомогнати от техните родители и възпитатели от ОДЗ “ Радост” – център, филиал “ Ян Бибиян “, ДЯ “ Мечо Пух”, ОДЗ “ Ораново” гр. Симитли и филиал с. Железница, група майки на деца от ОДЗ “Ораново”,  учениците от СОУ “ Св.св. Кирил и Методий”.  В изложбата - базар се включиха и производители на хляб и хлебни изделия, самодейци от с.Полена, с.Крупник, Черниче, Д.Осеново, Градево, Полето, Брежани и Симитли с различни вкусотии за Великденската трапеза, съобщават от Симитли.
“Надежда за живот! Така бих нарекла тази изложба. Защото във време, когато държавата нехае,  всички ние сме тук, за да вдъхнем надежда и вяра, че ще се случи чудото и Боби ще оздравее. Както знаете вече, средствата събрани днес, отново ще отидат по сметката на Боби, която за съжаление много бавно нараства. От името на Боби, от името на неговите приятели ви благодаря!”, каза зам.- кметът на община Симитли Евгения Георгиева.
„Благодарим на ансамбъл Веселие и Мажоретен състав с ръководители Любомир и Калина Мариански, Мариана Манолева, Огражденската четворка, Карамфил Божиков, Иван и Георги Гоцеви, ансамбъл “ Св. Климент Охридски” с ръководител Кирил Бельов,  които се отзоваха на апела ни „Да помогнем на Боби”. Благодарим на всички присъстващи, които дариха искрица надежда за Боби! Благодарим Ви!”, казват приятелите на Борислав Неделчев, които няма да се уморят и няма да се откажат да са до него в борбата с бъбречната недостатъчност.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов