Избрани Новини

Стопаджия обра благодетелката си докато го вози без пари

Наглецът свил портфейла на шофьорката с дебитните й карти

26-годишен стопаджия обра 35 годишна жена, която го прибрала на пътя и го возила без пари. Инцидентът е станал по пътя Поморие – Бургас. Жената пътувала с личния си автомобил и видяла млад мъж да маха в дъжда на стоп.

Тя го съжалила, спряла и го качила. Той я помолил да го откара до Бургас. След като го свалила на входа на града, жената установила, че гратисчията й свил портфейла заедно с всичките и кредитни и дебитни карти. Тя потърсила помощ от най-близкия частен СОТ. Охранителите се задействали и на изхода на Бургас към Слънчев бряг спипали крадеца. Мъжът носел в себе си чужди документи, които били в портфейла на шофьорката. При идването на полицаите станало ясно, че това е Ради Танев от с. Екзарх Антимово. Освен всичко останало той откраднал от своята благодетелка и банкнота от 20 лева.
Жената установила кражбата, спряла на бензиностанцията за зареждане и потърсила съдействие от служители на частната охранителан фирма. Ради Танев е задържан за срок от 24 часа в Пето Районно управление - Бургас. От полицията съобщиха, че по случая е образувано бързо досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов