Избрани Новини

Най-добрите културисти се показват в Пловдив

Спорт

25-04-2014, 11:38

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Турнирът започва утре в Палата №7 на Панаира

На 26 април (събота) в Пловдив ще се проведе 16-ото издание на турнира по културизъм „Пловдив”, съобщиха организаторите. Надпреварата ще се проведе в Палата №7 на Международен панаир Пловдив.

Програмата предвижда 2 тура с начало на първи тур в 10 часа и втори тур от 16 часа. Цената на билетите за 1-ви тур е 5 лева и за втори тур - 10 лева.

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни културисти, защото „Турнир Пловдив” е квалификация за Балканско и Европейско първенство и на него ще се определи състава на националния отбор.

Тази година България ще участва с пълен отбор на Балканското първенство по културизъм и фитнес , което ще се проведе в Сърбия, град Зайчар на 9 май. На Европейското първенство, което ще се проведе от 14 до 19 май в Санта Сузана, Испания, страната ни ще участва с най-класните си състезатели.

За публиката в Пловдив ще има състезание за максимален брой бицепсово сгъване с щанга с тегло 40 кг. Гост позинг ще направи единственият за момента бългаски IFBB професионалист Добри Делев, уточниха още организаторите на проявата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов