Избрани Новини

Ученици от Разлог отбелязаха бъдещия си професионален празник със състезания по специалности

Своя професионален празник учениците от Професионална гимназия по механизация на селското стопанство - гр. Разлог честваха с разнообразни мероприятия. Изготвиха тематични табла, обогатиха овощната градина в училището с нови насаждения, решаваха тестове, с които показаха отлични знания по изучаваните специалности.

Учениците демонстрираха уменията си в състезание по професията. Като майстори в управлението на трактор с ремарке се отличиха: Ибрахим Атип от XI-а клас, класиран на първо място, Мустафа Тач от XI-а клас - на второ място, съобщават от пресцентъра на община Разлог. Стоян Джамбазов от XII клас зае трето място. В състезанието за нагласяване на плуг най-добре се представи дванадесетокласникът Джемал Кемал. Сред многобройната конкуренция в майсторското управление на лек автомобил, с най-добри резултати бяха учениците от XII клас Салих Мехмед, Сабри Мухтарски и Ахмед Лютов.

Възпитаниците на ПГ по МСС- гр. Разлог посрещат професионалния си празник със самочувствието на хора, които обичат професията и земята си. Осъзнават, че избраните специалности се развиват и са значими за бъдещето на страната ни. Знаят, че благодарение на техния труд  е пълна трапезата на хората и е сладък хлябът им.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов