Избрани Новини

Ц.Цветанов:Да върнем демокрацията и свободата на хората в България

ДПС ви предлага Делян Пеевски, ГЕРБ ви предлага Асим Адемов

Трябва да върнем демокрацията в България, трябва да върнем свободата на хората да мислят по-различно от БСП и ДПС, а това ще стане като на 25 май всички гласуват с №18 в бюлетината.

Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Благоевград пред стотици жители от oбластта.

”Единствената промяна на днешното статукво е ГЕРБ. Отборът на ГЕРБ за европейските избори е силният глас на България в Европа. Единствено ГЕРБ може да допринесе за реализацията на големите транспортни обекти, като автомагистрала „Струма”, „Марица”, „Хемус”, каза още Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ представи пред жителите на област Благоевград кандидатите за евродепутати от ГЕРБ - Томислав Дончев, Мария Габриел, Асим Адемов, Андрей Новаков, Ева Паунова и Андрей Ковачев.

Цветан Цветанов припомни извоюваното от досегашния евродепутат от Благоевградска област и трета в листата Мария Габриел за тютюнопроизводителите, за сектор „Земеделие”.

Мария е мъжкото момиче в тази листа. Тя стигна преди години до Франция, стана университетски преподавател , но избра да работи за България като евродепутат и отстояваше нашите национални интереси в Европейския парламент”, посочи Цветанов.

Представяйки другия кандидат за евродепутат от община Гърмен Асим Адемов, Цветан Цветанов припомни частичните местни избори в общината, когато ГЕРБ бе единствената партия, издигнала свой кандидат срещу ДПС.

„Тогава депутатът от ДПС Ахмед Башев се закани, че започва да уволнява и го направи, сред първите уволнени бе Асим Адемов, директор на училище в общината, с над 20 години стаж като учител. Ние не искаме ДПС да управлява Благоевградска област, ние не искаме ДПС да управлява България”, заяви Цветан Цветанов.

За младия кандидат за евродепутат от Благоевград Андрей Новаков той подчерта, че вече е представител на българските младежи в най-голямата младежка организация на Европа и е зам.- председател на Европейските демократи студенти, Студентска организация на ЕНП.

Водачът на листата Томислав Дончев поиска от хората на площада в Благоевград тяхната подкрепа на предстоящия вот.

Ние сме отбор от професионалисти, доказали сме, че можем и знаем, но не можем без вашата подкрепа. Трябват ни вашето доверие и вашата сила. Времето се движи, светът се променя, а някои в България спят. Всичко градено с много усилия по време на управлението на ГЕРБ сега се съсипва. Изборът сега е къде искаме да живеем, искаме ли България да е домът на децата ни. България няма време за губене и ние от ГЕРБ няма да ви предадем”, каза Дончев.

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ представиха най-важните си приоритети. Мария Габриел заяви, че ще продължи да работи за утвърждаване на българското земеделие, равенството на половете, за младите.

През 2009 г. бях единственият евродепутат от Благоевградска област, сега можем да изпратим още по-голям и по-силен отбор от нашия регион. Вярвам, че на 25 май в Благоевградска област ясно ще заявим,че ние сме от ГЕРБ”, каза Габриел.

Андрей Новаков призова младите хора да гласуват, защото ГЕРБ е партия, която дава шанс на младите и той е красноречивият пример.

Асим Адемов от Гърмен се обърна към хората от смесените райони в Пиринския край с ясно послание - „ДПС ви предлага Делян Пеевски, ГЕРБ ви предлага Асим Адемов”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов