Избрани Новини

Надпреварата за Спортна зала в Дупница започва

Община Дупница обяви процедурата по избор на изпълнител за проектиране, реконструкция, разширение, оборудване и обзавеждане) на обект „Спортна зала – гр. Дупница“

Общият срок за изпълнение на поръчката до пускането му в употреба не трябва да надхвърля 16 месеца, като участниците ще оферират и този срок, който е точконосител при определяне на крайния победител. Стойността на поръчката е 3 750 000 лева без ДДС. Припомняме, че сумата в размер на 4, 5 млн. лева представлява целево финансиране по този проект е по публичната инвестиционна програма “Растеж и устойчиво развитие на регионите”.

На кота 0 е зададено следното искане за увеличаване на игралната площ, която да отговаря на изискванията за официални срещи от най-висок ранг за волейбол, баскетбол и други спортове практикувани в зала, трибуни с 1500 места (седалки), височина от 12, 50 метра, съблекални, билетни каси, офиси за клубовете; в сутерена пък ще бъдат изградени фитнес зала със съблекални, сауна, парна баня, складови помещения.

На вторият етаж е обособена зала за брифинги и разбори с 50 места, ВИП-ложи, помещения за длъжностни лица, предвидена е площ за допълнителен брой зрители, зали за тенис на маса, билярд и други от т. нар. “тихи игри”. На третият етаж са обособени места за журналисти за преки предавания и административни помещения.

Срокът за подаване на офертите е 12.06.2014, а техническите оферти ще бъдат отворени на 13.06.2014 година от 11 часа в кръглата зала на Общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов