Избрани Новини

Хора от цяла България тръгват към Бастет, отварял се кръг

На 4-ти около гробницата в Странджа щяло да се наблюдава уникално явление

Няколко автобуса с хора от Варна, Пловдив и Стара Загора тръгват днес към Странджа, заради уникално явление, което се очаквало да отвори космическки кръгове над гроба на богинята Бастет, който се намира над Малко Търново.

Организацията за пътуването се правела от месеци, чрез социалната мрежа, а за да могат да бъдат дни по-рано в планината, уверените в свръхестествени явления дори поискали съдействие от местната администрация за осигуряване на места за преспиване.

Странджа е била дом на различни религиозни култове, някои казват, че поклонници на богинята Бастет са дошли и заровили мъдростта си, именно тук.

Името на тази богиня се свързва с една област в Градище, близо до Малко Търново, в Странджа. Всичко започва през 1981 г. с карта, незнайно как попаднала в ръцете на иманяр от района. Според Красимира Стоянова (внучката на Пророчицата), Ванга проявила интерес към тази карта и споделила някои неща, свързани с нея. Пророчицата разказва за каменен ковчег от черен гранит, скрит дълбоко под земята и изписан с непозната за нас писменост. Донесен преди хиляди години.

Ванга описва мястото, където трябва да отидат – близо до Малко Търново в седловината Градище в Странджа планина. Красимира Стоянова, с още четирима спътници, намира това място и го посещава на 4 май, както казва Ванга. Там през нощта срещу 5-ти май, с появата на първия лунен лъч на скалата пред тях се появява холографско изображение на две големи човешки фигури, които те определят като мъж и човешко тяло с глава наподобяваща котка. Единият е застанал прав, а другият, който и прилича на фараон, е седнал.

"По отношение на ценността бях информиран, че става въпрос за някакъв каменен сандък, в който е бил съхранен надпис 3000 г. пр. Хр. Същевременно е имало сказание по отношение на бъдещето - 3000 г. след Христа. Фактически става въпрос за търсенето на тази ценност, а не за златни пари или нещо друго. В същото време аз бях предупреден от нея (представителката на групата), че разговорът между нея и мене трябва да остане поверителен", спомня си главният секретар на районния окръжен комитет.

Главният инициатор на мисията е Людмила Живкова, докато траят разкопките те откриват, че в планината има голяма кухина. Скоро след това тя умира. Разкопките са прекратени. Някои от участвалите в мисията са осъдени. Случаят с фараона е забравен.

Не за дълго обаче, тъй като руски учени също пристигнаха в Странджа преди три години за да правят проучвания. А хората очакващи появата на тайнствения кръг все още ходят до мястото.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов