Избрани Новини

Асим Адемов и Андрей Новаков на среща с младежи от община Струмяни

Кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ от Благоевградска област Асим Адемов и Андрей Новаков се срещнаха снощи с младежи от община Струмяни. Гост бе и областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева. Пред изцяло младежка аудитория домакинът и председател на Общински съвет – Струмяни Кирил Укев представи кандидати за евродепутати. Той подчерта, че Благоевградска област е единствената, която има трима представители в листата с кандидати за европейски парламент. „Освен Асим Адемов и Андрей Новаков като наш кандидат е и Мария Габриел, избрана за евродепутат за 2013 г. Мария е млад човек, който вече се доказа като най-дейния и активен български евродепутат в предходния мандат, който направи много в сектор „Земеделие”, за реализирането на успешни младежки политики, за равенството между половете”, каза още Кирил Укев. При представянето си Асим Адемов поиска от младите хора да направят три неща. „Продължавайте да се учите и образовате, само така ще бъдете конкурентноспособни на пазара на труда. Второ, има ли купон, не го пропускайте. Трето, когато има избори винаги подкрепяйте ГЕРБ, единствената партия отговорна за вашето бъдеще”, заяви Асим Адемов.

„Аз съм млад човек, един от вас, но мястото ми в листата на ПП ГЕРБ като кандидат за евродепутат е доказателство, че ГЕРБ е единствената партия, която реално дава път на младите. Затова ви призовавам на 25 май да гласувате с №18 в бюлетината, защото само от нас зависи какво бъдеще ще начертаем за себе си“, обърна се към своите връстници Андрей Новаков.

Областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева също поздрави младите хора. „Бъдете смели и следвайте мечтите си. Изразете своята гражданска позиция и направете правилният избор, защото на 25 май ще изберете своето място в Европа, ще градите България такава, каквато я искате. За да се случи това ГЕРБ трябва да спечели убедително. Само партия ГЕРБ е гарант, че България ще има силен глас в Европа”, каза народният представител Даниела Савеклиева.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)