Избрани Новини

Бебето Марек става талисман на дупнишкия отбор

Бебето Марек, което бе кръстено на футболния отбор от Дупница и неговата майка Деси бяха посрещнати с подаръци и цветя от феновете при изписването им от болницата вчера. Запалянковците закичиха детето с шал на отбора и му пожелаха един ден да стане футболист и да ги радва с изявите си на терена. А дотогава малкият Марек ще е част от феновете на дупнишкия тим и негов талисман, пише dennews.com.

Десетина привърженици се бяха събрали пред болницата и развявайки знамена съпроводиха бебчето и щастливите родители Митко и Деси до дома им.

Припомняме, че бебето започна да се появява на бял свят по време на мача от “Б” група Марек – Добруджа в събота още на трибуните на стадион “Бончук”.

Още тогава бащата Димитър и негови приятели от фен клуба решиха детето да бъде кръстено на футболния отбор, но желанието им бе на път да не се осъществи. В суматохата в болницата майката първоначално е назовала името Християн, но грешката е била поправена бързо и малкият ще се казва Марек.

На изписването, най-малкият фен на дупнишкия тим демонстрира завидно спокойствие, като при цялата суматоха спеше спокойно в ръцете на мама Деси. Феновете се пошегуваха, че Марек пази гласа си за агитките в подкрепа на тима.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)