Избрани Новини

Най-големият детски панаир за първи път в Благоевград

Най-големият детски фестивал Детски панаир ще се проведе за първи път в Благоевград през уикенда на 24 и 25 май по повод празника на града. Деца и родители ще се радват на двудневна разнообразна програма с над 40 различни ателиета, спектакли и игри с напълно свободен достъп. Проектът е финансиран от Фондация Америка за България и се осъществява с помощта на Община Благоевград, което прави цялата програма абсолютно безплатна и достъпна за всички желаещи да се включат в ателиетата.

Десетки работилници – по стъклопис, архитектура, макиаж, пясъчни рисунки и много, много други, ще бъдат проведени в рамките на двата дни между 10.00 ч. и 18.00 ч. на площад „Македония” в центъра на Благоевград. Активности ще има и в РИМ Благоевград (Регионален исторически музей) и Младежкия дом в града, където също ще има специално разработени програми.

Децата ще се докоснат до света на творчеството, културата, образованието и спорта под формата на арт ателиета, музикални и театрални спектакли, танци, игри за най-малките и уъркшопове за по-големите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов