Избрани Новини

Трето място от Москва донесе шестокласник от Благоевград

“За мен е голямо удоволствие да Ви поздравя по повод отличното представяне на международния конкурс „ Живая класика”

Спечеленото от Вас трето място и класирането Ви за участие в заключителния етап на конкурса в Москва са доказателство за Вашите интелект, духовна култура, любознателност и усърдие в изучаването на руския език.

Представянето Ви е повод както за лична гордост, така и за повишаване престижа на Средното училище за изучаване на чужди езици „Свети Климент Охридски” гр.Благоевград”, заяви зам.областният управител Костадин Дурчов на срещата си с шестокласника Стефан Николов. Той му пожела да продължава уверено по пътя на знанието, интересът му към литературата да отвори пред него широки хоризонти и да му даде възможност да общува със съмишленици от целия свят.

Костадин Дурчов поздрави и учителката по руски език Жана Лалева, която е подготвила момчето за участие в конкурса. “Впечатлен съм от успехите на Вашия ученик. Те безспорно се дължат на неговия талант и трудолюбие, но едва ли той би стигнал до това ниво без вещото напътствие на своя учител. Знам, че не само Стефан има добри достижения в овладяването на руския език – знанията на всички Ваши ученици и тяхната реализация са мерилото за труда, който полагате и любовта, с която споделя с децата своите знания. Искрено Ви желая здраве, лични и професионални успехи и още много класирани в конкурси и състезания Ваши ученици”, каза зам.областният управител.
К. Дурчов връчи на шестокласника Стефан Николов грамота за отличното представяне от името на областния управител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов