Избрани Новини

Над 70 членове и симпатизанти на ГЕРБ се включиха в „Живото знаме на Европа”

Над 70 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Благоевград се включиха в оригинална инициатива на МГЕРБ по повод 9 май

Те образуваха знамето на Европейския съюз, след това изписаха мотото на предизборната кампания на ПП ГЕРБ „България няма време за губене”. Жителите и гостите на областния град бяха впечатлени от необичайната гледка.

„Младите хора сме визитката на България”, с тези думи кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков се обърна към всички участници в инициативата „Живото знаме на Европа”. Той подчерта, че в Благоевград младежката организация на ГЕРБ винаги е била част от живия организъм на града и авангард в гражданските инициативи и кампании. „Днешното живо знаме е ясен знак, че младите няма да гледаме безучастно случващото се в страната и Европа и ще направим своя категоричен избор на 25 май”, изтъкна още Новаков.

„Младежите в ГЕРБ винаги са имали оригинални и интересни инициативи, много от тях провокират хората. Днес, когато празнуваме Деня на Европа и ни делят броени дни от изборите за членове на Европейския парламент структурата на ГЕРБ в Благоевград надявам се е успяла да насочи вниманието на хората именно към изборите, защото те са изключително важни. Нашият вот ще определи и нашето бъдеще”, коментира Даниела Савеклиева. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов