Избрани Новини

Още две седмици за идеи за европроекти

Само 2 седмици остават до 26 май – крайният срок за участие в конкурса за младежки проект "Да създаваме ЗАЕДНО европейски проекти".

В конкурса може да участва всеки ученик, студент или безработен младеж на възраст от 17 до 21 години. От кандидата се изисква да подаде проектно предложение с идея за подобряване на качеството на живот в областта, в която живее.

Проектът трябва да е съобразен с възможностите за финансиране на дейности по една от седемте оперативни програми, които ще действат в страната до 2020 г. Информацията за тях е достъпна в рубриката „Конкурс за младежки проект“ на портала www.eufunds.bg, където са публикувани и необходимите документи за участие.

Проектните предложения се подават на електронния адрес на Областен информационен център – Благоевград.

Победителят в регионалния кръг ще получи електронен четец, а неговият проект ще се състезава на национално ниво.

Областен информационен център проведе през месец април 8 срещи в градовете Благоевград, Гоце Делчев и Сандански за разясняване на условията за участие и ще продължи до края на срока да подпомага кандидатите с информация и разяснения за конкурса всеки работен ден в офиса си на адрес: пл. „Георги Измирлиев“ 5 - входа за зала „Яворов“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов