Избрани Новини

„Ние сме боклуците от Източна Европа” в ден 3 на „ТАРА-РА-БУМБИЯ“

Богат на сценични внушения и жанрово разнообразен ще бъде и третият ден на театралния фестивал „ТАРА-РА-БУМБИЯ“ в Благоевград. Организаторите са заложили три постановки в програмата за днес.

На голямата сцена на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ в 17:00 часа ще се качат артистите от Държавен куклен театър - Стара Загора. Те ще представят спектакъла „Фолклорна магия“ с режисьор Боньо Лунгов. Час по-късно в Градска художествена галерия театър „Реплика“ от София ще представи театралния документален спектакъл „Ние сме боклуците от Източна Европа“ с режисьор Георг Жено. Специално участие в спектакъла ще вземат група  NeZnam и вокалистката Ина Георгиева, информират от пресцентъра на общината.

Накрая, но не на последно място, на сцената за млад театър ще се качат столичните Фондация „Култура Амини“ заедно с Театрална работилница „Сфумато”.  В спектакъла „Илюзии“ участие ще вземат едни от най-силните имена на новото поколение актьори в театъра и киното като Елена Димитрова, Васил Читанов, Ирмена Чичикова и Велислав Павлов. Копродукцията ще бъде представена от 22:00 часа на камерната сцена в драматичния театър. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)