Избрани Новини

Орлетата с квалификационен бараж на "Христо Ботев"

Спорт

14-05-2014, 10:50

Автор:

Августина Самарджиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

ОФК Пирин падна в Сливница, орлетата пуснаха жалба срещу главния рефер

Юношите на ОФК Пирин до 17 години ще играят квалификационен бараж за влизане в елитната група на България за същата възраст днес, от 17:00 на стадион „Христо Ботев”.

Малките орлета ще трябва да преминат сериозно сито, като в един двубой първо ще домакинстват на Велбъжд Кюстендил. Ако успеят да победят утре, подопечните на Стефан Гошев ще играят в събота с Миньор Перник, като пиринци ще са отново домакини. След това следва фаза с директен мач срещу победителите от областите София и Пазарджик, и чак тогава идва национален жребий за излъчване на два победителя, информират от пресслужбата на орлетата.

Междувременно, след съдийските тесли в Сливница, последва наказание на централния защитник на Пирин Станислав Бачев. Ветеранът е достигнал лимита си от 5 картона и ще пропусне следващата среща на орлетата тази неделя, когато шампионите на югозапада ще получат и купата за първото си място. Това ще се случи на мачът им с Вихрен Сандански, който е начален час 17:00, отново на стадион „Христо Ботев”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов