Избрани Новини

Малчугани носиха чаши с вода и браха гъбки в спортно състезание

Децата от ОДЗ "Ораново" посветиха днешния ден на Седмицата на спорта в община Симитли, като отбелязаха и Деня на българския спорт. С голям ентусиазъм и настроение малчуганите се включиха в подвижни и състезателни игри. За да бъдат децата по - бодри и смели, спортния празник започна с общо развиващи упражнения. Клуб "Малки шампиони" показаха елементи от футбола и се състезаваха по отбори. Всички гости и публика ги подкрепиха с бурни аплодисменти и възгласи, информират от Симитли.
Най - малките палавници от детска ясла "Зайо Байо" смело ходиха по пейка. Група "Пипи дългото чорапче" с много усмивки се състезаваха отборно, а най-голям интерес предизвика играта "Пукане на балони". Подготвителна група "Мики Маус"се състезаваха за сила, бързина, издръжливост, точност и ловкост с игрите "Бърза тротинетка", "Пренеси чашата с вода", "Бране на гъбки".

След бурни дебати и обсъждания, журито награди всички участници в игрите и заслужено им поднесе грамоти. За да бъде празникът истински, малчуганите получиха и много лакомства.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов