Избрани Новини

"Шевролет ел Камино " грабна "Купата на кмета" в Струмяни

Животът

18-05-2014, 19:17

Снимка:

община Струмяни

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Десетки американски возила дефилираха в Благоевград

Ето кой се бори за "Купата на кмета"(СНИМКИ)

Единадесетият ретро парад „Пирин” премина през община Струмяни и спря за три часа на площада в Микрево за радост на всички автоманиаци. За трета поредна година жителите на общината се насладиха на ретро автомобили и мотоциклети.

Над 30 возила влязоха в най-голямото село на общината, водени от председателя на ретро-клуб „Пирин” - Благоевград Андрей Андреев.

Изключително атрактивно се представи руски мотоциклет с картечница, който се въртя на самоход пред публиката. Участниците в ретро похода бяха поздравени от заместник-кмета на община Струмяни Димитрина Николова, която постави  купата на община Струмяни на „ШЕВРОЛЕТ ЕЛ КАМИНО” и пожела на добър час на всички участници в похода, съобщиха от пресцентъра на общината.

Шевролетът е собственост на благоевградчанина Ивайло Цветков, известен татуист. Колата е произведена 1984 г., купена е в Америка през 1986, а в България е вкарана през 1990. И оттогава е в гараж с не повече от 100 хил. км. „ Тя е в оригинален вид, с оригиналната си боя, и е страхотна”- сподели Цветков, който е запален ретро маниак и в гаража си има още три ретро автомобила между които понтиак от 1988 и  буик от 1974.

На ретро парада се насладиха и участниците в Третия международен турнир по футбол за деца „Мини футболна магия”,  а голяма част от публиката посрещна и изпрати с аплодисменти ретро красавиците



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)