Избрани Новини

Нора Дончева от Х Фактор с нов свеж клип (ВИДЕО)

БГ Музика

19-05-2014, 12:44

Автор:

Ина Дойчинова

Всичко от Автора

I don't wanna be free е пълен с танци и изненади

Нора Дончева, финалистка първото  издание на Х Фактор, известна не само с прекрасния си глас, но и с факта, че 15 години е била професионална певица в Ню Йорк, издаде нов клип.

 Стилът е електро хаус с елементи на дъбстеп и е режисиран от новата звезда на музикалните клипове у нас режисьор-оператор Радостин Събев Шошо. Сценарият е на Лучия Драгуш от Ню Йорк, а в ролите се виждат както нови лица (Й. Косева, Д. Нанковска, А. Налджиева, Х. Руйчева, И. Савова, Д. Стефанова, Е. Юсейн, Ц. Добрева, Г. Пенчев) така и утвърдени имена във филмовата индустрия като Иван Матев (Супер Любо) и Мая Бранкова.

Нора участва активно в танците с Радослава Киркова и  изгряващата звезда Денислав Стоев, който има изключително оригинално дъбстеп денс соло. Хореографията е на талантливата Ивайла (Ава) Гергова.

Музиката, текстът, аранжимента и миксът са на Нора. За първи път в Българската музикална индустрия се появява дама, която сама може да покрие всички тези елементи на една продукция. Тя се е занимавала с продуциране и аранжименти още докато живее в Ню Йорк. Печелила е няколкократно награди за композиция на Billboard Magazine.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов