Избрани Новини

Асим Адемов: ГЕРБ е единствената алтернатива за хората в смесените региони

„ГЕРБ е единствената алтернатива за хората в смесените региони, защото в ДПС е пълно с бивши комунисти, които се държат като феодали и всяват страх, но не могат да пречупят хората със свободна воля“. Това заяви днес по време на посещението си в Кърджали кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Асим Адемов. По време на срещата с жители на града Владимир Уручев от листата на партията заяви, че ще продължи да се бори за енергийната независимост на страната и за повече европари за възобновяеми източници.

„Имаме воля и знаем как да работим“, каза пред жителите на Кърджали кандидатът за евродепутат Мария Габриел, която окачестви колегите си като най-подготвените, най-отговорните и най-мотивираните кандидати за евродепутати, гаранти за европейското развитие на България. Мария Габриел изтъкна, че депутатите на ГЕРБ могат да се гордеят с работата си в европарламента през последните пет години и по отношение защитата на земеделските производители, и за модернизирането на инфраструктурата и като цяло за по-доброто усвояване на еврофондовете. Тя бе категорична, че единственият начин гласът на българите в Европа да бъде чут е да гласуваме за европейската десница, към която принадлежи и ГЕРБ.“ Защото изповядваме едни и същи ценности – стремеж към обединение, разбирателство, свобода на избора“, посочи Мария Габриел.

Водачът на листата Томислав Дончев припомни, че именно правителството на ГЕРБ възстанови доверието на ЕС към страната ни и че пътят ни към Европа минава през повече работа, упорство и вяра. Председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов изтъкна, че ГЕРБ е единствената алтернатива на статуквото в момента и че отборът на ГЕРБ е силният глас на България в Европа. Народният представител Цвета Караянчева призова хората да отидат до урните и да гласуват с номер 18, за да докажат, че са преборили страха. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)