Избрани Новини

Ученици станаха директори в Разлог, чистачите също със заместници

Мисия Разлог

22-05-2014, 11:51

Снимка:

община Разлог

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Парад на професиите" си спретват в Разлог

187 абитуриенти броят до 12 в Разлог

Ученическия парламент в ПГТХТ ”Никола Стойчев” -Разлог инициира провеждането на Ден на ученическото самоуправление. Училищното ръководство и целият педагогически екип изцяло подкрепиха идеята, като оказаха съдействие на своите възпитаници. Десетки ученици тръпнеха в очакване отново да застанат на постовете на своите преподаватели. Те поеха цялото управление на гимназията. Цялото училищно ръководство, педагогически и непедагогически персонал беше сменен.

Традиционният Ден на ученическото самоуправление започна със среща в учителската стая на двата екипа - ученици и учители. Жанет Маджерска от 11 “б” клас, която е председател на Ученическия парламент, пое ръководните функции на директор, а помощник – директор беше Кристина Ковачева от 11 “а” клас. Учениците се справиха със задачи, свързани с учебно-възпитателните и административни дейности в училище.

По време на инициативата учениците разбраха каква отговорност е да бъдеш преподавател, но и се забавляваха с позициите, нетипични за тяхното ежедневие. Всички бяха единодушни, че да си учител не е лесно и е много отговорно, но биха опитали отново да застанат пред бялата дъска.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов