Избрани Новини

Кметът на Банско с празничен обяд за пенсионираните учители в града по случай 24 май

Мисия Банско

22-05-2014, 18:47

Снимка:

община Банско

Автор:

Августина Самарджиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът на Банско посрещна зрелостниците с елегантен коктейл

В Банско два дни празнуваха Международния ден на музеите

Кметът на Банско Георги Икономов посрещна учителите - пенсионери на празничен обяд, по случай предстоящия Ден на българската просвета и култура - 24 май

Над 180 ветерани на просветното дело, отдали целия си съзнателен живот на своите ученици, бяха поканени от градоначалника, за да изрази своето лично признание към техния дългогодишен труд в сферата на просветата и образованието.

„Благодаря на всички, че дойдохте на тази среща. За мен е чест, че приехте моята покана. От учителската професия винаги се е очаквало много, а в същото време, преподавателите, нашите учители, не получават нужното признание за усилията си. Затова искам да изкажа своето уважение към Вас, за положения дългогодишен труд в сферата на образованието – един от основните фундаменти на всяко  общество” – каза Икономов пред развълнуваните участници в срещата.

Димитър Туджаров  - Шкумбата се погрижи за доброто настроение на гостите. 

С това празнично събитие кметът на Общината положи началото на една чудесна традиция. Всяка година ветераните на учебното дело ще се събират в навечерието на 24 май – Денят българската духовност.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)