Избрани Новини

А.Адемов: ГЕРБ трябва да спечели на 25 май, за да достигнат парите от Европа до всеки

Животът

23-05-2014, 19:23

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Августина Самарджиева

Всичко от Автора

ГЕРБ трябва да спечели на 25 май, за да продължи да строи спортни зали, училища, магистрали, за да достигнат парите от Европа до всеки от нас

Това заяви кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Асим Адемов на площада в село Дъбница. Заедно с него бяха областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева и уволненият директор на училището в село Рибново Манчо Джуркин.

„По време на управлението на ГЕРБ в родното ми село Дъбница влязоха над 3 млн. лв. по европейски програми. С тях паркът се превърна в любимо място за отдих на всички, ремонтиран бе пътят за Дряново. ГЕРБ доказа, че не разделя хората. А какво прави ДПС – идват да ви плашат, че ще ви уволнят от работа, ако не гласувате за тях. Всяват страх, вместо да дадат отговор защо хората от смесените региони са най-бедни, защо не платиха тютюна, както обещаваха с лев повече от времето, когато кабинетът „Борисов” управляваше”, обърна се към хората Асим Адемов.

”Това, което видях, докато обикалях общините Шумен, Разград, Кърджали, Силистра ме ужаси. Общини, в които ДПС управлява 25 години, не е направено нищо, нищо не е оставено на хората. Там няма работа, няма живот, селата обезлюдяват. Дори в родното село на двамата братя Четин и Метин Казак – единият народен представител, другият евродепутат, не е направено нищо. В тези общини обаче си имат феодали, които плашат и унизяват. Такъв феодал си имаме и ние в Гърмен. Това е Ахмед Башев, който като кмет на общината не направи нищо за нас, но направи за себе си. Лъга ни години наред и продължава да лъже, да плаши и да всява страх у хората“, посочи Адемов. Кандидатът за евродепутат подчерта, че ГЕРБ е единствената алтернатива. „Ние от ГЕРБ няма да се уплашим. Доказахме, че можем, доказахме, че не разделяме хората. Имаме една цел – да продължим да правим детски градини, паркове, пътища, магистрали. Правилният избор на 25 май е №18 в бюлетината”, призова Асим Адемов.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева подчерта, че единствено в листата на ГЕРБ има трима кандидати за евродепутати от Благоевградска област – Мария Габриел, която направи много за тютюнопроизводителите, за всички земеделски стопани, Андрей Новаков и Асим Адемов. „За първи път хората от Гърмен могат да изберат свой човек в Европейския парламент. ГЕРБ ви предлага един силен човек, един достоен човек, превърнал в своя кауза да се изкорени страхът. ГЕРБ доказа, че управлява отговорно, принципно. Подкрепете ГЕРБ, направете правилния избор, за да бъдем достойни европейски граждани”, призова Савеклиева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов