Избрани Новини

5 детски градини се включиха в спортен празник в Разлог

175 деца от 5 детски градини от Разлог участваха в спортен празник, организиран по проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта

По проекта малчуганите от ОДЗ “Д-р Елиза Астинова, ЦДГ “Ален мак”, ЦДГ “Незабравка”, ЦДГ “Детелина” и ЦДГ “Здравец” тренираха цяла година по 2 пъти седмично, а за финал си организираха спортен празник. С децата работиха треньорите и футболисти от Футболен клуб “Пирин 2002-Разлог”, гр.Разлог – Христо Джоджов, Атанас Праматаров, Тихомир Добрев и Радослав Калочнов. „Заниманията са по специално изготвена за децата програма и включват специално оборудване. Основната цел е любовта към спорта и спазването на режим като цяло.”, коментираха от футболния клуб.

Футболен клуб “Пирин 2002-Разлог”, гр.Разлог в партньорство с детските градини и с любезното съдействие на Община Разлог, печели проект по програма „Спорт за децата в детските градини” за втора поредна година. През тази година в проекта бяха включени деца от всички детските градини на територията на Разлог. През следващата година се планира обхвата да бъде разширен и да включи всички деца от детските градини на територията на община Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов