Избрани Новини

26 май- 1 юни: Смелост и инициатива

Хороскоп

25-05-2014, 23:36

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние - моделирайте желаната реалност

Астрологична прогноза за 26 май - 1 юни

В седмицата която предстои, условно можем да разпознаем два под периода-пасивен и активен. До Новолунието  на 28  май потенциалът ни ще бъде твърде нисък, а и ще липсват астрологични фактори подкрепящи висока социална и делова активност и нови начинания. След сряда, в съзнанието ни постепенно ще започнат да се оформят нови направления на активността, някои от които ще се превърнат в ключови за следващите няколко месеца.

Посъбудилият се Марс, съвсем скоро ще излезе напълно от тримесечната си дрямка, подкрепен от Слънцето което жизнерадостно напредва в Близнаци. Всички ние ще усетим това, когато забележим нарастваща смелост и решителност по ключови за първото полугодие въпроси и ситуации. Приятелската среща между Слънцето с Марс, ще зареди с активност и инициативност предстоящия лунен месец Това ще има стимулиращ ефект както върху процеси които са позациклили през последните месеци, така и върху осъществяването на идеи и разгръщането на ситуации, възникващи в предстоящи месец.

Освен с Марс, Слънцето през тази седмица ще контактува и с Нептун, което мнозина ще усетят с навлизането на объркване и неяснота в мислите, а и в живота си. Други пък биха могли временно да загубят представа за реалността и да  станат твърде самоуверени приемайки желаното за възможно. Затова преди да вземете решение, особено в първата половина на седмицата, потърсете проверена информация или се уверете в репутацията на източниците си.

Взаимодействието на Слънцето с Марс и Нептун ще се отрази стимулиращо и на романтичния живот,  тъй като осезаемо ще подкрепя инициативността в силния пол. Венера пък навлиза в Телец, което ще подхранва желанието за чувствени удоволствия. Може да се каже, че дамите ще бъдат романтично настроени и ще посрещат с емоционално въодушевление мъжкото внимание. Мъжете обаче могат както да пострадат, така и сами да подхранят романтични илюзии, които в последствие да произведат разочароващи преживявания. Въпреки това, периодът ще бъде силно емоционален, щастлив и вдъхновяващ за онези, които са влюбени. Използвайте пълноценно романтичното настроение за укрепване на интимните връзки.

Успех!
 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов