Избрани Новини

26 български издателства представят книгите си в Благоевград

Изложение на книгата „ЛитераЕкспо”, организирано от община Благоевград, започва днес

В него със свои книги ще бъдат представени 26 български издателства. Изложбените шатри, разположени край фонтаните на централния градски площад "Георги Измирлиев".

В рамките на деловия ден (изложението ще бъде открито в 12:00 часа днес, а ще бъде закрито в 14:00 часа в петък - 30 май, като в останалите дни работното време ще бъде от 10:00 до 20:00 часа) издателите ще предложат на посетителите на своите шандове отстъпки, игри, томболи и викторини; ще има библиотечен кът за най малките – пред зала „22 септември”.

Днес в 11 часа, на щанд № 7,  Владимир Левчев ще очаква своите читатели. Преподавал е в University of Maryland (Балтимор), George Washington University, American University, Вашингтон, както и в Foreign Service Institute (Държавен Департамент). От няколко години преподава творческо писане в АУБ в Благоевград. В 16 часа , отново на щанд № 7, с читателите си пък ще се срещне Силвия Томова, информират от пресцентъра на общината.

Интересните срещи на „ЛитераЕкспо” ще продължат и в следващите дни, защото това изложение е част от похода за среща на смисъла със смислените.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов