Избрани Новини

Фън Шуй уроци за вечна любов

Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци, с други думи фън шуй, предлага начини, с които любовта може да продължи вечно.

Специалистката по фън шуй Анджи Ма Вонг съветва да не се носят стари пръстени, пръстени от разпродажби или от непознати хора. Пръстените съдържат негативната енергия на предишните собственици, която може да се предаде на новия притежател на тези бижута.

Ако човек е самотен или иска да намери партньор, който ще го обича и разбира, трябва да завърже две червени или лилави ленти близо до вратата на спалнята.

Две рози във ваза в хола спомагат за насладата от любовта и увеличаването на положителна енергия. Тези цветя допринасят за разцъфването на чувствата между двама души.

Фън Шуй уроци за вечна любов

Уредите с червени числа излъчват нездравословна и негативна енергия, която може да влоши или унищожи любовния живот.

За здрава връзка, детството не трябва да бъде на преден план в спалнята. Премахнете всички играчки и плюшени животни, така любовта много по-лесно ще се появи. В спалнята не бива да има и компютри, защото тяхната отрицателна енергия се прехвърля върху хората.

Фън Шуй уроци за любовни двойки

Преди лягане е препоръчително да се използват ароматни сапуни. Тази енергия ще възбуди партньора, а сексуалният живот ще се подобри. Свещта с аромат на портокал също помага за богат и интензивен секс.

Снимка на двойка гълъби на стената в спалнята помага за намирането на правилния партньор в живота. При слаба сексуална енергия в северната част на дома трябва да се поставят повече сини елементи, които да върнат желанието за секс./rozali.com



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)