Избрани Новини

Деца от Банско разговаряха по птичи телефон, насладиха се на кулинарни изкушения

Инициативата продължи три дни. Учениците на ресурсно подпомагане със специални образователни потребности през първия ден под надслов „Поклон, природо” се забавляваха в Посетителския център на Парк Пирин – запознаха се с обитателите на гората с разкази и прожекция, разговаряха по птичия телефон.

Вторият ден протече под мотото „Моето ново училище”. Завършващите четвъртокласници от НУ”Св. П. Хилендарски” гостуваха на своето бъдещо училище СОУ „Неофит Рилски”. Наесен то ще отвори врати за петокласниците. Третият ден приключи забавно и вкусно в НУ „Св. П. Хилендарски”, в което се включиха и порасналите деца, клиенти на ДЦВУ – седмична грижа. Всеки получи грамота за отлично представяне в състезанието „Кулинарни изкушения – забавно и вкусно”.

Вратите бяха широко отворени не само за децата, а за всички, които пожелаха да се запознаят с възможностите за развитие на всяка една от заложбите на децата със специални образователни потребности в различните области, информираха от пресцентъра на общината.

Работата на екипа от учители и специалисти е в посока всеки днешен ден да е проекция на тяхното утре.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов