Избрани Новини

За един ден!Дама измести кмета Апостолов от поста

Тази сутрин кмета на община Симитли Апостол Апостолов предаде управлението на общината на новоизбраното детско правителство.

В общинската администрация пред погледите на служителите на общината с шеги и закачки кмета на Симитли предаде управлението на новото правителство, което ще управлява общината през утрешния празник на детето. Апостол Апостолов призова новоизбраните управници да работят здраво и да допринесат за благото и развитието на града.

В днешния ден освен новоизбраните управници на срещата присъстваха и членовете на миналогодишното детско правителство. Кметът на миналогодишните детски управници изнесе отчет за дейността на колегите му през изминалата година. Както се очаква дейностите им включваха участия в честванията на някой национални и световно приети празници. След срещата общинските служители заведоха заместниците си до новите им работни места и им помогнаха да навлязат в естеството на работата, информират от Симитли.

През изминалите години в община Симитли стана традиция деня на детето да бъде управляван от детски управници. По този начин младежите на град Симитли имат шанс да се потопят в ежедневните дейности на общинските служители, да видят какви умения се изискват за управлението на една община, както и да решат дали искат да преследват кариера в политиката.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов