Избрани Новини

Седмицата: Идеи, перспективи и немалко любов

Хороскоп

01-06-2014, 19:41

Снимка:

Олег Оприско

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

29 май: Новолуние в Близнаци

Астрологична картина за 2-8 юни.

Първата седмица на юни може да се окаже най-ефективния период за целия месец, поради наличието на стимулиращи и подкрепящи фактори и липсата на възпрепятстващи такива. Слънцето се движи жизнерадостно през Близнаци, в приятно взаимодействие с Марс и Уран, Венера вече се разполага в собственото си царство и получава допълнителен комфорт от Нептун, а Меркурий все още не е достигнал критичната граница на стационарността, която обикновено стимулира хулиганските му прояви в началото на поредния ретрограден заход.

Марс постепенно набира скорост и много скоро ще ни върне отново към нерешените въпроси от пролетта, но засега ни предоставя по-скоро помощ пораждайки импулси за действие и реализация. Комбинацията Слънце , Марс  Уран във варианта реализиращ се през тази седмица ще създаде оживление и обещава бърз напредък за онези, които са готови да проявят смелост, решителност и лична инициатива. С две думи, вършете си работата с увереност, особено ако разчитате на разпространение и обмен на информация и се нуждаете от това възможно най-много хора да научат за вашите нови проекти  и начинания. На тях можете да разчитате и в случай че ви потрябва от помощ от приятели, колеги ,сътрудници и партньори. Освен всичко друго, активния информационен обмен може да ви донесе някои съвсем нови идеи, чиито перспективи никак не са за подценяване.

Обмена Венера-Нептун пък ще се погрижи за хармонията в личния ни живот. Стига да проявите нужното желание и ангажимент към партньора, ви очакват незабравими романтични мигове наситени със споделена близост и дълбоки душевни преживявания. Използвайте тази седмица за да укрепите връзката си и да изгладите недоразуменията в нея. За онези, които се занимават професионално с изкуство пък, тази седмица ще донесе нови възможности за реална реализация и въплащение на идеите. Особено на онези, на които следва да се придаде материална форма или да бъдат представени пред публика.

Венера като цяло ще внесе и стабилизация във финансовите ни дела, но обменът и с Нептун както и предстоящото ретроградие на Меркурий изисква едно на ум. Възможно е сделките да не донесат очакваните печалби или тяхното получаване да се забави във времето. Възможни са също грешки и провали, допуснати поради наивност или нереалистични очаквания. Ако успеете да се предпазите от тези негативи обаче, периодът може да бъде изключително ползотворен във финансово отношение, особено ако получите възможност или сами инициарте реорганизация на бюджета си.
Успешна и ползотворна седмица на всички!

 

     



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов