Избрани Новини

Маргарита Бербатова не чака пари от сина си, оправя се сама

Маргарита Бербатова със сигурност не лежи на възможностите на сина си Димитър Бербатов. Гордата майка не е спряла да работи. Заема ръководен пост в благоевградската община на ръководен пост на комплекс за възрастни хора с увреждания.

Русокосата дама стана обект на папарашко разследване от екипа на „Поверително“ по ТВ7. Маргарита бе уловена след работния ден в общината.

Първо се отби в бижутерия, откъдето не закупи нищо, след това взе колата си, паркирана пред жилището й, изтегли пари от банкомат и се отправи към индустриалната зона на Благоевград, където е складирано арматурно желязо и всякакви подобни материали.

Не се разбра какво е търсила там.

Впечатление направи порутеният панелен блок, който изглежда, че всеки момент ще рухне. В него живее Маргарита Бербатова.

Впечатление прави, че домът на Бербатов в София е на светлинни години по-красив външно от този на родителката му.

Съмняваме се, че Митко не поглежда майка си и не й помага. По-скоро вероятно тя държи да се справя сама и го постига, което е достойно, вместо да се превземе и да се прави на светска дама само защото синът й има големи финансови възможности и авторитет./HotArena.net/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов