Избрани Новини

Антон Велков ще води Марек в "А" група

Дупничани ще получат лиценз за новия сезон

Ръководството на Марек потвърди вчера, че Антон Велков ще е новият старши треньор на тима. Ето какво сподели самият специалист:

„Не ми беше трудно да се съглася да поема Марек. Бях се отдалечил от А група и мисля, че беше време да поема отбор от елита. Може да се каже, че Марек е от моята кръвна група. Знам, че ще бъде трудно. Отборите вече са само 12 и конкуренцията ще бъде голяма."

"Целта пред нас е да се утвърдим в елита и вярвам, че ще го направим. Наясно съм, че на стадион „Бончук" има добър колектив, което ще ни бъде от полза", каза пред „Тема Спорт" Велков. За последно той бе начело на аматьорския Видима през пролетта.

Новият треньор на Марек коментира и бъдещата селекция на новака в А група. „Със сигурност няма да правя никаква чистка. Не съм от тези треньори, които идват и измитат всички играчи, а след това водят почти нов отбор. В Марек е свършена добра работа, просто трябва да продължим започнатото. Мога да кажа, че футболистите, които са гръбнакът на отбора, не трябва да се чувстват застрашени. Те са извоювали правото да играят в А група, а са тръгнали от трета дивизия, така че заслужават доверие."

Прочетете повече в Sportonline.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)