Избрани Новини

Какво искат жените? Ето го и отговора...

Колкото и да си мислите, че от най-малкото може да се засегне или, че никога няма да е доволна, всъщност има път към щастието й

Жената си е сложна натура. И обект на хиляди философии. Вярно, с малко препятствия и повечко нерви... Но, искате ли я до себе си, вижте от какво се нуждае. Освен да бъде обичана, разбира се!

Да се чувства разбирана

Не нужно винаги да я разбирате наистина. То е ясно, че няма да ви се случва често. Но няма да ви струва много, ако показвате загриженост към чувствата й. Дори да го намирате за глупаво, за нас е от огромно значение. Ако трябва, преструвайте се...

Да бъде оценена

Рзберете, чистите дрехи, топлата вечеря и подредената къща не ви се полагат по право! На ясно сме, че няма да ви превъзпитаме да не зарязвате всичко, където ви падне, но малко благодарност не е излишна. Ако тя е прекарала 3 часа в кухнята, а вие се натъпчете набързо и пак седнете пред компютъра, не се учудвайте, че плаче и се сърди...

Да се чувства красива

Правете й комплименти! Когато си купи нова дреха, кажете й, че изглежда добре в нея. Похвалете новата й прическа или грим. Забравете оправдания от рода на „Тя си знае, че я харесвам”. Искаме да го чуваме! Колкото се може повече.

Да се чувства сигурна

Не само материално. Бъдете последователни, не пренебрегвайте жена си. Откъде мислите идват прекалената ревност, забележки и ултиматуми? От несигурността! Затова, съветваме ви да се съобразявате се с нея. Отделяйте й достатъчно време. Тя не е до вас само по празници или когато ви изнася.

Да сте кавалер

Не ни се вярва, че кавалерите са изчезнали с времето... Радваме се, когато ни отварят вратата, вземат връхната ни дреха или ни подават ръка на слизане от колата.Неприятна е гледката на момиче, мъкнещо тежки торби, докато гаджето й върви до нея и си говори по телефона. Не, не искаме да сме на нейно място!

Да бъде уважавана

Тя не е просто притурка към живота ви. Тя е личност с мнение и чувства. Престанете с анти изказвания от рода на: „Ти си жена, нищо не разбираш!” или „Женски глупости!”. Да, тя е различна от вас.Да, понякога ще ви се струват смешни идеите й. Да, няма да е винаги практична. И ще минава по „околовръстното”, докато си каже, каквото иска. Но, едва ли искате да си хванете някой от „вашата порода”, така че приемете го.

Източник:beu.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)