Избрани Новини

ШОК! При нелеп инцидент почина собственикът на култовата дискотека "Найт флайт"

Подхлъзнал се по време на екскурзия със семейството си

Трагедия сполетя собственика на култовата дискотека "Найт флайт. Константин Александров е починал внезапно в турския град Анталия, споделиха приближени на бизнесмена.

Заедно с Петко Димитров той е съсобственик на тузарския нощен клуб в София. Преди това двамата бяха съдружници в "Син Сити".

Съсобственикът на "Найт Флайт" бил на почивка в турския курорт Анталия с жена си Цветелина и двете им деца - Митко и Вили. Разходил ги до скали на брега на морето. Застанал на ръба, за да им покаже местни забележителности. Внезапно се подхлъзнал и паднал назад, като при ужасяващия инцидент си счупил черепа и гръбначния стълб.

Турската Спешна помощ пристигнала мигновено. Откарали го в болница, а на семейството осигурили хотел. Именно там съпругата му и двете им деца нощували през трите дни, в които Косьо бил в кома. Днес на обяд обаче организмът му не издържал и той починал.

Служители на Найт Флайт не само потвърдиха за скръбната вест, а и поясниха, че в момента самият Петко Димитров е в Турция, за да прибере тялото на своя съдружник в бизнеса и приятел в живота, пише блиц.

Косьо Александров е популярен като любимец на някои от най-известните фолк звезди. Той има дете от Пепа Секса, а преди това беше в любовни отношения с друга звезда от сцената - Еми Стамболова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов