Избрани Новини

Нов полицейски лидер търсят и в Кюстендил

Предсеминарни срещи по проекта „Новият полицейски лидер“ бяха проведени в ОДМВР и ОУ ПБЗН – Кюстендил

Проектът се осъществява от Института по психология на МВР и е финансиран по Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансиран е от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Психологът на ОДМВР Ирена Чалъкова запозна ръководния и експертен състав на ОДМВР и ОУПБЗН с целите на проекта и тематичните направления в предвидените модули.

През обучението ще преминат  ръководители от средно управленско ниво – началници и заместник-началници на групи, сектори и отдели. В рамките на проекта ще бъдат осъществени две теренни изследвания със служители на ОДМВР и ОУПБЗН.

Обучителните модули са в  три тематични направления: “Подбор и кариерно развитие” -  в този модул служителите ще усвоят практически умения за планиране, подбор и оценка на кандидатите за постъпване на държавна служба, както и за израстване в кариерата; “Лидерски стил и мотивация”, даващ насоки за нова управленска култура, създаваща съвременна организационна среда в работата; “Психологични аспекти на управлението при разследването на криминални престъпления и овладяването на кризи”, насочен към повишаване на общата и специализирана психологическа подготовка при разследване на престъпления и овладяване на критични инциденти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов