Избрани Новини

7 подаръка от черния списък, които никога не бива да подарявате на жена

Ако любимата ви има празник и се чудите с какъв подарък да я зарадвате, то ще ви кажем, че има няколко неща, които, колкото и да ви се струват подходящи, не трябва да й поднасяте. Тя може и да твърди, че най-важен е жестът, но бъдете сигурни, че няма да им се зарадва истински. Даже може и да се обиди. Така че, вижте какво да включите в черния списък с подаръци за половинката си.

Дрехи с неподходящ размер

Ако не сте сигурни в точния размер на дрехите й, по-добре се откажете от такъв подарък. По-големият размер може да я засегне, а по-малкият просто няма да й стане. И тя ще се почувства супер кофти от този факт.

Странни бижута

Дрънкулките с необичайни форми и размери могат да бъдат доста ефектен аксесоар, но само ако са избрани от мацката, която ще ги носи. Тя най-добре може да прецени дали й пасват на стила и гардероба. Затова, ако сте решили да подарите бижу, заложете на нещо по-класическо.

Пари

Лесно и практично. И доста мъже го правят. Но истината е, че няма нищо романтично в този жест. Дори някои момичета го намират за обиден. Затова прибягвайте до парите само в краен случай.

Козметика

Особено, ако е за баня. Хубав подарък, но ако е от приятелки, родители, колеги... Не от гаджето!

Карта за фитнес

Или за някакъв спорт. Това говори само едно: „Скъпа, време ти е да влезеш във форма.“ Или с други думи – не става!

Домакински уреди и съдове

Това се подарява само, ако сте сигурни, че любимата ви го иска! И пак си е нож с две остриета…

Нищо

Едно голямо извинение, че не сте имали възможност да й купите нещо е може би най-ужасният „подарък“. Пичове, дори да нямате достатъчно средства, винаги можете да измислите нещо романтично, като колаж от ваши снимки, стихотворение или пък да я изненадате с романтична вечеря вкъщи. От нас да знаете за „Нищо!“ извинение няма!/beu.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов