Избрани Новини

Окончателно!Пернишкият съд прекрати делото срещу Маргарита Бербатова

Делото за хулиганство срещу майката на футболната звезда Димитър Бербатов - Маргарита бе прекратено окончателно от Пернишкия Районен съд. Помните, че Маргарита Бербатова бе обвинена, че е ударила журналистката от Благоевград. Според магистратите няма данни за извършено престъпление, информира zapernik.

През април 2013 година майката на Бербатов влезе в грозен скандал с журналисти ,които отразяваха акция на антимафиоти срещу наркоразпространението. Помните, че в центъра на Благоевград бяха проверени за наркотици Асен Бербатов, съпругата му Димитричка и семейни приятели, като бе извършен обиск, проверка на лекият автомобил "Сеат" и други.

Когато Маргарита видяла, че журналисти снимат акцията срещу родата им се нахвърлила с ритници срещу една от тях. Полицаи обаче свидетелствали, че въпросната журналистка нарекла фамилия Бербатови - "дроги", с което се реванширала за грубото и арогантно отношение от страна на Бербатова. И съдът преценил, че така хулиганството нямало правно покритие. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов