Избрани Новини

Кои са 6-те фрази, които ужасяват мъжете?

Няма значение от типа мъж – по-романтичен, по-студен, по-отдаден или по-свободолюбив, всеки един направо замръзва, когато чуе някоя от тези фрази, изречена от любимата му жена. Вижте кои са и защо са толкова плашещи.

1. „Дръж се като мъж!“ – Огромен удар по егото му! Но по-лошото е, че след нея винаги следва скандал, защото автоматичният отговор е „Когато ти започнеш да се държиш като жена.“ А, сами се сещате, каква е реакцията на нежната половина след подобни думи. Това е положението, момчета и колкото по-бързо го разберете, толкова по-добре за вас – ние можем да ви обиждаме, но вие нас не! :)

2. „Родителите ми искат да се запознаете.“ – Това означава само едно – те смятат, че връзката ви е стигнала на сериозен етап. Въпросът е той какво смята, обаче? Едно е да избягва твоите въпроси за бъдещето, но техните няма как. Интересното е, че дори мъжът да има сериозни намерения, пак срещата с родителите на любимата му не е най-приятното за него нещо.

3. „Главата ме боли.“ – Тотален срив на всички планове (най-вече сексуалните). На всичкото отгоре трябва да бъде много внимателен и деликатен с теб… 

4. „Да виждаш някаква промяна в мен?“ – НЕ! Не вижда, но знае, че ТРЯБВА да е видял. И се почва… Ъъъ, нова прическа? Нова рокля? Гримирала си се?! Всеки мъж, минал поне десетки пъти през този въпрос, вече знае, че има отговор, който винаги е задоволителен – „Ами освен, че си отслабнала…“. А тези, които не го знаеха, ще трябва да почерпят. :)

5. „Мислиш ли, че е красива?“ – Каквото и да каже, той знае, че ти няма да си доволна. Ако каже не, значи нарочно те лъже, защото очевидно тя е секси. Ако ти каже да, пак лошо – ще го пратиш да си върви при нея. Мъжете не само се ужасяват от такъв въпрос, ами изобщо не разбират защо им го задаваме, като отговорът никога няма да ни хареса.

6. „Трябва да поговорим…“ - Деветият кръг на ада. Тази фраза никога не води до нещо добро. Или той сериозно е сгафил, или имате големи проблеми в отношенията, или направо следва раздяла. Тя от всичките може би е най-ужасяващата!/beu.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)