Избрани Новини

2 пъти!18-годишен изнасили 15-годишно момиче, в Дупница потресени

Жестоко изнасилване на 15-годишно момиче потресе жителите на кв. "Гиздова махала" в Дупница

18-годишният Иван Янков, живеещ на ул. "Калина" в квартала, в продължение на няколко часа изнасилил 2 пъти и се гаврил с 15-годишната Д.Ч.

Той харесвал момичето, но тя отхвърлила ласките му. В петък вечерта непълнолетното момиче било в новооткрита дискотека в квартала. Иван с двама свои приятели я издебнали да излезе от дискотеката, грабнали я и я наблъскали в лек автомобил, с който я закарали в местността Вангелова чешма край Дупница. Там завързали момичето и 18-годишният Иван се гаврил с нея в продължение на няколко часа, за да докаже, че ще е негова, въпреки отказа й. След това развързал момичето и я върнал в града, като я оставил безпомощна близо до дискотеката, откъдето я отвлякъл, пише в. "Струма". Съкварталци видели безпомощното момиче да лежи на пътя, извикали родителите й и позвънили на тел. 112. Момичето е прието в Спешен център - Дупница, след което е настанено в АГ отделението в болницата.

В събота следователи разпитаха изнасиленото малолетно момиче в болничната стая. То е депресирано, трудно говори от преживения ужас. Майката на Д.Ч. - Зоя, е омъжена в кв. "Гиздова махала". Това е вторият й брак, като 15-годишното момиче е от първия й брак, но живее с майка си и пастрока си от малка. Тя има още трима братя и сестри. Вторият й баща изхранва семейството, като извършва услуги с каруцата си на повикване.

Иван Янков е познат в махалата като кротък младеж й никой не е подозирал, че е способен на такава жестокост. Бащата е собственик на хранителен магазин в ромския квартал. Живеещите в квартал "Гиздова махала" са настръхнали срещу изнасилвача, който е задържан за 72 часа в РУП - Дупница. 2 полицейски патрулки обикалят нонстоп ромския квартал, за да не се стигне до вендета.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов