Избрани Новини

Общинари от Симитли обслужват по-ефективно след обучение

Служители от общинска администрация Симитли преминаха специализирано обучение на тема “Ефективно общуване и обслужване на специфични групи граждани”. 20 служители от администрацията и кметове на кметства от община Симитли взеха участие в обучителен семинар в Чепеларе. По време на обучението служителите, съвместно с експерти лектори дискутираха спецификата на различните групи граждани, подход и начин на общуване, като целта е да се минимизират различията в обществото при предоставяне и получаване на административно обслужване, информират от Симитли.
Квалификацията на служителите в община Симитли се реализира по проект “Обучение на служителите в община Симитли за по-добро административно обслужване”, финансиран по Договор за безвъзмездна финансова помощ от Оперативна програма “Административен капацитет ”, Приоритетна ос II “Управление на човешките ресурси”, Подприоритет 2.2 “ Компетентна и ефективна държавна администрация”.
В рамките на проекта предстоят още квалификационни семинари в едно с обучителните курсове, които се провеждат за повишаване квалификацията на служителите в администрацията, което гарантира и по-доброто административно обслужване за гражданите.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)