Избрани Новини

Деканът на ПИФ участва в XX научна конференция на тема „Обучение, базирано на знания” в Румъния

Деканът на Правно-историческия факултет на Югозападен университет "Неофит Рилски" проф. д-р Габриела Белова и гл. ас. д-р Гергана Георгиева участваха в XX научна конференция на тема "Обучение, базирано на знания", която се проведе в Сибиу, Румъния.

Военната академия на сухопътните войски "Николай Балческу" бе домакин на XX Международна научна конференция, организирана под егидата на Националната организация на научните изследвания, наречена "Обучение, базирано на знание".

В конференцията взеха участие 282 представители от институции на висшето образование и изследователски центрове в Румъния, Чехия, Словакия, Полша, Унгария, Австрия, България, Португалия, Камбоджа и Съединените американски щати с 194 автори на статии, информираха от висшето учебно заведение.

Томсън Ройтерс ISI индексирането на предишните издания на конференцията, качеството на докладите, представяни всяка година, голямото участие и безупречната организация, правят събитието известно и признато в целия свят, допринасящо за развитието на високи постижения в областта на научните изследвания.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов