Избрани Новини

Кметът на Симитли отсече:Септември на 100% ще играе в "Б" група

Кметът на Симитли Апостол Апостолов заяви, че Септември (Симитли) на 100 процента ще играе в „Б” група през новия сезон.

„Септември (Симитли) е поканен да попълни „Б” група много преди Мастерс (Бургас) и то лично от президента на БФС Борислав Михайлов.

Злобата и завистта на някои хора няма да ни обърка плановете”, това заяви финансовият благодетел на тима Апостолов по повод статия в местен вестник, която разбуни духовете в Симитли, информират от simitli.info. В нея се твърди, че Мастерс (Бургас) ще играе в професионалната група, а мястото на Септември (Симитли) едва ли не ще истине. От сутринта  притеснени футболисти звънят на треньора Спас Стоименов да питат за ситуацията около отбора. Това принуди градоначалникът да вземе отношение по темата. 

„Въпросният Явор Пеев, който се е подписал под статията да не плаче на чужди гробища.Само това ще му кажа. Септември (Симитли) ще играе в „Б” група и точка по въпроса!”, заключи Апостол Апостолов.

 Отборът на Септември (Симитли), който завърши на второ място в Югозападната "В" група започва подготовка за новия сезон във вторник от 17:00 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов