Избрани Новини

Глория: Постоянно чета жълти клюки за дъщеря си

"Добре дошла в отбора, за да видиш как се чувствам", й казвала певицата

Глория призна в тв интервю, че се чувства добре когато успява да бъде анонимна. Въпреки че това най-често се случва в чужбина, все пак и у нас намира начин да избяга от светската суета.
"Не съм чак толкова суетна. Живея от 15 години в София, карам си колело в парка спортно екипирана и си живея моя живот", казва тя и признава още, че харесва анонимността, а за популярността казва: "Всеки те гледа под лупа и те преценява по някакъв начин, всякакви неща и подхвърляния чуваш", каза Глория в "Преди обед".

Пестелива на подробности относно личния си живот, певицата споделя за порасналата си дъщеря Симона:
"Мисля, че съм отгледала и възпитала едно добро дете, което е пълна отличничка. Учи в музикалното училище, ще бъде студентка. Има приятел от една година, съвсем нормално е. Божа работа какво ще стане. Постоянно чета някакви жълти клюки за нея. Казах й: "Добре дошла в отбора, за да видиш как се чувствам", разказва певицата.

Глория ще бъде рожденичка на 28 юни и ще празнува заедно с почитателите си. "Този рожден ден ще бъда на работа - и на 27, и на 28. Празникът ще продължи доста дълго време. Обичам си работата, имам си много почитатели, имам прекрасно семейство, дом, какво повече от това", споделя тя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов