Избрани Новини

Виж най-младият алкохолик в света!

Животът

26-06-2014, 08:30

Снимка:

CEN/Europics

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Той пресушава бутилка вино или бира за минути

Нов скандален случай в Китай свързан с дете, което се смята за най-младият алкохолик в света, разтърсва страна. Момче на възраст около 2 години може да пресуши бутилка вино или бира само за няколко минути, пише inews.bg, цитирайки Metro. 

Ченг Ченг е бил едва на 10 месеца, когато за първи път опитва вино. Сега обаче вече на 2 годинки малкият Ченг пищи за алкохол всеки път, когато родителите му се опитват да му пробутат бутилка с мляко или някакво безалкохолно. 

Неговият навик обаче предизвика скандал в обществените медии. Лекари карали родителите му да вземат крайни мерки, за да се предотвратят сериозни увреждания в организма на детето още в ранна възраст. 

Оказва се, че родителите на Ченг не се притесняват толкова за здравето му, а се шегуват с неутолимата му жажда за алкохол. Вредният навик детето е развило, когато за първи път баща му му дал няколко капки вино, за да спре да плаче. 

Ченг може да изпие цяла бира без това да се отрази видимо на състоянието му. Когато види, че родителите му вадят алкохол, започва да настоява да му сипят. Майка му се е опитала да го откаже от тази му страст към чашката, като криела бутилките, но очите на Ченг винаги търсели бутилката. 

След като са разбрали колко сериозно може да се отрази тази алкохолна зависимост на 2-годишния им син, семейството на Ченг е твърдо решено да не му позволява да пие алкохол.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов