Избрани Новини

И домът ви има астро характер

Пловдив Лайф

28-06-2014, 11:19

Снимка:

freebievectors.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вижте как номерът на жилището определя атмосферата в него

Номерът на жилището е показател каква е атмосферата му. Наистина ли е така?

И така - редуцирайте номера на жилището си до едноцифрено число. Например, ако живеете на номер 213, тогава събирате 2+1+3 = 6.

Номер 1

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Слънцето. В него добре се чувстват личности с по-буен темперамент, отявлени лидери или пък творчески личности.

Съжителството в този дом понякога може да е изпълнено с много топлота, страст, радост и ентусиазъм, в други случаи с противопоставяне или съперничество, но със сигурност преобладава динамиката, желанието за живот в един по-общ смисъл, необходимостта да се върви напред.

Материалните блага не се преследват самоцелно, а се правят стойностни инвестиции. Работата задължително се редува с почивка, която да радва сетивата и да подхранва духа.

"Домът на Слънцето" предлага успехи за хора с „големи сърца", надарява ги и с доза късмет. Но ако "сърцето не е отворено за посланията му", счита се, че живущите страдат от проблеми с кръвообращението или домът се разпада...

Подходящи цветове - оранжево, златисто-жълто, бяло и лилаво.

Камъни - кехлибар, диамант, топаз.

Номер 2

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Луната. Тя символизира нежната грижа, майката, сътворението, отдадеността.

В този дом добре се чувстват представителите на водните знаци /Риби, Рак и Скорпион/, както и на земните знаци /Телец, Близнаци, Козирог/.

Емоциите тук преобладават, както и съвсем битови, текущи въпроси за разрешаване.

Възможни са променливи настроения, диктувани от подчертан субективизъм или пък чувство на несигурност.

Хората в това жилище имат нуждата да се подкрепят един друг, за да успеят и, за да са щастливи.

Децата придобиват приоритетно значение по различни поводи.

Отношението към парите също варира в крайности- от скъперничество до разсипничество.

Счита се, че ако няма достатъчно прояви на сърдечност и любов в такъв дом, ако „грижата" не е насочена между членовете на семейството- вид внимание, тогава живущите страдат депресивни състояния или домът се разпада.

Подходящи цветове - сребристо, бледожълто, бледолилаво.

Камъни - перли, лунни камъни.

Номер 3

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Юпитер.

Живущите притежават огнен темперамент, който трябва да се "разтоварва" по подходящи начини - спортуване, вид хоби, голяма професионална ангажираност. Но са твърде вероятни и други варианти - постоянно желание или нужда от ремонти в дома...например, оказва се, че спешно трябва да се смени водопроводът или пък според вас "диванът вече е навършил три години и е твърде стар". Вариантите са много и подтикват да сте на педал.

Тук никога не е скучно, възможно е да има бурни реакции, спорове, но и смях, като лошото настроение рядко се задържа.

Всъщност, обновлението на чувствата също са задължителни, а рутината направо убива...

Обитателите на дома са подчертани индивидуалисти и е възможно с времето да се ангажират предимно със своите лични дела.

Счита се, че хората в такъв дом, трябва да внимават да не прекрачват определени морални норми, иначе са застрашени от инциденти и обрати.

Подходящи цветове - оранжево, лилаво, жълто, тюркоазено.

Камък - тюркоаз.

Номер 4

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Уран.

Хората в този дом може и да не са сплотени с бурни страсти, но здравият разум и трезвите преценки са много скрепяващи. Въпреки че се привличат от промените, а предизвикателствата не са им чужди, обитателите на този дом ценят преди всичко семейните традиции и са готови да им служат.

Обичат да комуникират, може би по-често от обичайното използват телефони, интернет. Афинитет към новите технологии и/или електрониката. Не рядко живущите тук се стремят да ръководят и то чрез манипулации. Любов към пътешествията или внезапни провокации в тази посока. Ако се осъществят- действат зареждащо.

Хармонични цветове за дома - синьо, синьо-зелено, сребристо.

Камъни подобряващи атмосферата - кварц, лазурит, малахит.

Номер 5

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Меркурий.

Тук преобладава разумът, а не чувствата и/или чувствата се филтрират от разума, особено когато трябва да се вземат важни решения.

Хората в него обичат да обсъждат различни теми, да спорят по между си, обединяват ги някакви общи идеи, каузи, вид единомислие. Взаимното уважение е определящо, а не демонстрацията на силни чувства.

Възможно е да имат активна обществена позиция, да се привличат от политика или пък от наука, образование - "меркурианските" варианти са много, но са на лице високи амбиции.

Харесват пътуванията, промените и ги привличат по различни начини.

Опасността тук се диктува от факта, че критичността може да прерасне в критикарство и да предизвика отчуждение. Счита се, че ако преобладава негативната мисъл, може да предизвика заболявания на нервната система.

Подходящи цветове за дома - пурпурни, перлено-сиво, сребристо.

Подходящи камъни, хармонизиращи атмосферата- аквамарин, кварц.

Номер 6

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Венера. В този дом, всичко е устроено така, че да обслужва комфорта и уюта. Подредено е с вкус и естетичен усет. Хармонична атмосфера, вероятно доста приятели, кулинарни шедьоври и т.н. Домът предразполага към отдих от напрегнато ежедневие. Често има котка или куче, много цветя.

В негативен план, тази вибрация може да се прояви като склонност да се прекалява с всякакви удоволствия - от почивка и храна до плътски наслади и ако те не се удовлетворят, предизвикват трудно контролируеми реакции.

Подходящи цветове са синьо и розово.

Камък подходящ за дома -опал.

Номер 7

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Нептун.

Живущите в него са под влияние на ярки емоционални преживявания, отключващи нагласи да се поразсъждава върху смисъла от живота, кармата, внезапните и трудно контролируеми ситуации, които ни връхлитат.

Възможни са вид ограничения от психични и двигателни до имуществени и материални.

Счита се, че обитателите на такъв дом трябва да са духовно извисени и да осъзнават своите грешки, иначе страдат жлъчката, стомахът, отключват се авто-имунни заболявания.

Препоръчват се пактикуването на йога, медитация, слушане на хубава музика, добре е, ако има някаква течаща вода, аквариуми.

Атмосферата благоприятства развитието на таланти и/или някакви свръх заложби, ако се активират положителните страни на планетарната вибрация.

Подходящи цветове - морско зелено и тъмно синьо.

Камъни - смарагд, аметист.

Номер 8

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Сатурн.

Живущите в него са преди всичко прагматици, амбициозни или поне усърдни в изпълнението на своите задачи. Рядко им се дава нещо в даром и за това приемат живота твърде сериозно.

В материален план са възможни два варианта- или натрупване на голямо богатство или постоянни ограничения/обрати, при условие, че преобладава само материализмът и липсват духовни нагласи.

Радостта може да си отиде от този дом, ако хората забравят, че не всичко е пари или пък трябва да се заделя и за вид удоволствия, развлечения. Малко приятели, но качествени.

Счита се, че ако обитателите не се съобразяват с посланията на Сатурн, страдат костите, зъбите, храносмилателната система, нарушават се сериозно връзките между различните поколения в семейството.

Подходящи цветове - тъмнозелено, кафяво.

Камъни - диамант, оникс.

Номер 9

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Марс.

Живущите в него са амбициозни или подчертани индивидуалисти. Марс е планета свързвана с агресията, така че явно или не, тук постепенно ескалира вид напрежение, което може да се разтоварва по различни начини- караници, склонност да се действа на инат, да се проявява безразличие или дори да се отключват вредни навици, като постоянно пушене /все пак огън без дим няма/, пиене на алкохол /"огнена вода"-която кореспондира със силните страсти/, психическа неуравновесеност и др.

В позитивен план, наличието на много енергия е повод да се правят големи планове, стимулира се инициативността, борбеността, така че обитателите на този дом рядко водят посредствен живот. Обикновено той е бурен и често съпътстван със значими личностни успехи или поне свръх активност в дадено направление.

Марсовата вибрация се преработва по-лесно, ако хората са постоянно ангажирани и не безделничат. Хубаво е да дадат място и на Венера-символ на любовта и то по един осъзнат, красив и дипломатичен начин типичен за нея.

Счита се, че ако семейството не се съобразява с тези послания е застрашено от инциденти, проблеми с кръвоносната система или се разпада...

Подходящи цветове - бяло и червено.

Камък - рубин.

Източник horoskop-astrom.com



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов