Избрани Новини

Миньорите от "Бобов дол" пазаруват спокойно

Миньорите от „Бобов дол” вече могат да пазаруват спокойно, без да чакат на опашки няколко часа и да се карат кой да вземе суджуци и кренвирши.

Магазините се зареждат редовно. Страхът обаче остава в Бобов дол. Хората не минават по улиците заради камерата на Нова телевизия в един от магазините в Бобов дол.

Припомняме, че преди време в репортаж бе показан боят между хората в единствения магазин, където работниците от мина „Бобов дол” могат да пазаруват с ваучерите си.

„Часове съм чакал на опашки, за да си купя картофи, домати и чушки”, заяви един от миньорите, които тази сутрин пристигнаха да си напазаруват, цитиран от Нова тв.

С ваучерите хората имат право да закупят месо, месни продукти, риба, рибни продукти, млечни продукти, яйца, соеви изделия, плодове и зеленчуци, тонизиращи напитки.

„Вече имаме ваучери и пазаруваме с тях. Казаха, че с тях може да се пазаруват във всеки магазин. С тях имаме право да пазаруваме в Дупница, София, Благоевград, Кюстендил”, разказа Ани, която засне със скрита камера боят за суджуци в магазина, където пазаруваха миньорите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов