Избрани Новини

Пирин ГД не получи лиценз за "Б" група, Септември във втория ешелон

Официално изпадналият от елита Пирин (ГД) не получи лиценз за новия сезон в „Б” група. Новината потвърди пресаташето на БФС Павел Колев. Така неврокопчани ще трябва да играят в  Югозападната „В” група през новия сезон.

Възможно е Пирин (ГД) да вземе лиценза на Места (Хаджидимово) и да започне на чисто. Говори се, че кметът на Хаджидимово Милчо Терзиев иска да се откаже от издръжката на футболния отбор, тъй като все по-малко местни намират място в състава. Освен Пирин (ГД) място в "Б" група не намериха Нефтохимик и Любимец.

Вече официално може да се каже, че вторият в Югозападната „В” група Септември (Симитли) се завръща в професионалния футбол, информират от Симитли.

Заедно с тима от Симитли в „Б” група влизат вторите отбори от Северозападната и Югоизточната „В” групи – Локомотив (Горна Оряховица) и Местер (Бургас). За да станат отборите 16 покана за професионалния футбол получи и Верея (Стара Загора), който завърши на трето място в Югоизточната „В” група и спечели Купата на АФЛ. Жребият за първенството в "Б" група за сезон 2014/2015 ще бъде изтеглен днес. Началото е в 11 часа в зала "Родина" на националния стадион "Васил Левски".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)